1 com

N9

CINTA AKU
CINTA KAMU
UNTUK AKU
UNTUK KAMU
HARAP CINTA
HARAP SELALU
KEKAL RASA
KEKAL SELALU.


Read more »
0 com
Read more »
0 com
Dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang...

Alhamdulillah,semalam dah interview kerja as graphic designer dekat company wedding (flora etc).heppy sangat coz i'll start work on may.my dream job!yaaa...next step aim nak leraning about wedding planning pulak.ni bukan wedding yang cikai-cikai ek,sebab nak kena buat proposal layout tuk ballroom,lighting..macam2 la.so kepakaran yang diperlukan ialah mahir dalam photoshop.design ni luas,esp sesiapa yang learn architecture so banyakla tauw pasal design cuma skop kerja brbeza skit,ni more interior design punya skop.paling best member sorang lagi pun dapat dan dah start keje harini...so,ada la kawan nanti,yela semua designer semua lelaki kott,aku 1st lady in the company..heheheh.tak sia2 tunggu setahun =)than bonda sebab banyak bagi support ^__^
Read more »
0 com

money not enough!

baru pas call bonda.starting for now kena start saving(if dah bekerja).nak travel ngan bonda pegi uk(bukan ulu klang).aku dah nmpak lambaian bas london,eiffil tower,boxing day!!maklong & family g travel europe june ni,cuti sekolah,boleh je bonda nak ikut.tapi bonda cakap nak rasa duit gaji kakak.hurmm.psiko sunggoh.so due date untuk kumpul duit ialah 2 TAHUN!.sebab lagi 2 tahun adik nak konvo,kenala pg.wajib,bonda cakap.aku pun bakal konco gak,oversea gak tapi murah je kos.ni nak kena saving sampai rm4+++.adoii.@__@.so kena buat calculation sehari bape kena menabung.aku ni lak bukan jenis kaki menabung sebab tak reti nak saving duit.hahak.ni FAKTA.so bakal suami/bf nak cari yang pandai saving/pandai cari duit ( mata duitan ke??)kena buat keje part time la mcmni.by d way,somebody offering me join venture business in india.masih dipikirkan.Ya Allah,permudahkanlah segala urusanku..amin...
Read more »
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...